Vanliga frågor & svar

Vi har 18-års gräns för att få boka entré till den Romerska simhallen & SPA avdelningen (16 år i målsmans sällskap). Detta för att kunna erbjuda alla våra gäster en lugn och fridfull vistelse.
Däremot går det jättebra att boka vår populära fiskpedikyr & kanske en måltid om man skulle vilja lyxa till det lite extra & få en fantastisk upplevelse tillsammans.
Även vissa behandlingar kan vi anpassa så att de passar yngre gäster.

Ja det går bra om ni bokar till en behandling eller måltid som ligger tidigare än er ankomsttid. Då bjuder vi på entré till simhall och SPA  innan incheckning.
Om ni inte önskar boka till något går det också bra att köpa till “tidig incheckning” för 100:-/person och då får ni ankomma när ni vill den ankomstdagen.

Ja det går bra om ni bokar lunch buffé på ankomstdagen, då bjuder vi på entré till simhall och SPA innan incheckning.
Om ni inte önskar lunchbuffé går det också bra att köpa till “tidig incheckning” för 100:-/person och då får ni ankomma när ni vill den ankomstdagen.
OBS: Även om ni väljer tidig incheckning blir rummet tillgängligt först vid 15.00. Ni kan dock nyttja hela SPA avdelningen och den Romerska simhallen.
Ev. bagage kan förvaras i bilen eller i vårat bagagerum.

Nej tyvärr. Våra rum är reserverade för SPA-paket samt konferensgäster. Vi släpper rummen först tre dagar innan ankomst i de fall vi inte är fullbokade.
Men uppgradera gärna till ett SPA paket så ingår måltiderna och SPA entrén. Väl värt den extra kostanden. Se våra SPA-paket med övernattning.

I ert bekräftelsemail finns en tilläggsregistrering där ni kan ändra & lägga till allting som rör er bokning.

Det pågår en kraftig expansion i företaget och vi har nyligen invigt 2500 m² med hörsal, matsal, bar, café, ny reception samt personalutrymmen. Även en kopia av Ovala rummet står klart för allmän beskådan.

Just nu tar vi oss ann utemiljön och lägger plattor  på stora områden. Nya planteringar är också på gång. I Juli inviger vi en ny utedel med utomhuspool. Därefter byggs 40 rum & 15 konferensrum.

Vi föredrar att gästerna äter lunch ombytta. Vill ni ändå äta i badrock så går det bra, men tänk på att det kan vara halt på golvet när ni kommer i badtofflor.

Nej tyvärr, det är de behandlingarna som ingår i paketet. Men det är två av våra mest populära behandlingar så ni kommer inte bli besvikna.
Fiskpedikyren är verkligen en upplevelse ni sent kommer glömma och hela 11000 personer har redan testat på det hos oss.
Vattenmassagen går också att få som duo-behandling! Vilket innebär att ni får göra behandlingen tillsammans i samma rum men på två olika vattenmassagebäddar. Massagen är ordentlig och motsvarar den dubbla behandlingstiden hos terapeut.
Två verkligt fantastiska behandlingar som vi varmt rekommenderar!

Nej tyvärr. Presentkorten är giltiga i ett år om inget annat anges. Vistelsen måste nyttjas innan giltighetsdatumet går ut så vi rekommenderar att ni bokar i god tid innan önskad ankomstdag.

Bokningsbekräftelsen skickas via mail och kan ofta hamna i skräpposten. Var noga med att titta i mappen “skräppost”.
Då vi har högt tryck på vår bokning kan det ta upp till 24 timmar innan bekräftelsen skickas. Om ni inte har fått bekräftelsen efter det och ni inte har hittat den i skräpposten är ni varmt välkomna att kontakta oss.