Vanliga frågor & svar

Vi har 18-års gräns för att få boka entré till den Romerska simhallen & SPA avdelningen (16 år i målsmans sällskap). Detta för att kunna erbjuda alla våra gäster en lugn och fridfull vistelse.
Däremot går det jättebra att boka vår populära fiskpedikyr & kanske en måltid om man skulle vilja lyxa till det lite extra & få en fantastisk upplevelse tillsammans.
Även vissa behandlingar kan vi anpassa så att de passar yngre gäster.

Ja det går bra om ni bokar till en behandling eller måltid som ligger tidigare än er ankomsttid. Då bjuder vi på entré till simhall och SPA  innan incheckning.
Om ni inte önskar boka till något går det också bra att köpa till “tidig incheckning” för 100:-/person och då får ni ankomma när ni vill den ankomstdagen.

Ja det går bra om ni bokar lunch buffé på ankomstdagen, då bjuder vi på entré till simhall och SPA innan incheckning.
Om ni inte önskar lunchbuffé går det också bra att köpa till “tidig incheckning” för 100:-/person och då får ni ankomma när ni vill den ankomstdagen.
OBS: Även om ni väljer tidig incheckning blir rummet tillgängligt först vid 15.00. Ni kan dock nyttja hela SPA avdelningen och den Romerska simhallen.
Ev. bagage kan förvaras i bilen eller i vårat bagagerum.

Nej tyvärr. Våra rum är reserverade för SPA-paket samt konferensgäster. Vi släpper rummen först tre dagar innan ankomst i de fall vi inte är fullbokade