Vanliga frågor & svar

Vi har 18-års gräns för att få boka entré till den Romerska simhallen & SPA avdelningen (16 år i målsmans sällskap). Detta för att kunna erbjuda alla våra gäster en lugn och fridfull vistelse.

Däremot går det jättebra att boka vår populära fiskpedikyr & kanske en måltid om man skulle vilja lyxa till det lite extra & få en fantastisk upplevelse tillsammans. Även vissa behandlingar kan vi anpassa så att de passar yngre gäster.

Ja, det går bra om ni bokar till en behandling eller måltid som ligger tidigare än er ankomsttid. Då bjuder vi på entré till simhall och SPA  innan incheckning.

Om ni inte önskar boka till något, kan man istället köpa till ”tidig incheckning” för 100:-/person och då får ni ankomma när ni vill på ankomstdagen.

Ja, det går bra om ni bokar lunch buffé på ankomstdagen, då bjuder vi på entré till simhall och SPA innan incheckning. Om ni inte önskar lunchbuffé går det istället bra att köpa till ”tidig incheckning” för 100:-/person och då får ni ankomma när ni vill på ankomstdagen.

OBS: Även om ni väljer tidig incheckning blir rummet tillgängligt först vid 15.00. Ni kan dock nyttja hela SPA avdelningen och den Romerska simhallen.
Ev. bagage kan förvaras i bilen eller i vårat bagagerum.

Nej tyvärr. Våra rum är reserverade för SPA-paket samt konferensgäster. Vi släpper rummen först tre dagar innan ankomst i de fall vi inte är fullbokade.

Men uppgradera gärna till ett SPA-paket så ingår måltiderna och SPA-entrén. Väl värt den extra kostnaden. Se våra SPA-paket med övernattning.

I ert bekräftelsemail finns en tilläggsregistrering där ni kan ändra & lägga till allting som rör er bokning.

Det pågår en kraftig expansion i företaget och vi har nyligen invigt 2500 m² med hörsal, matsal, bar, café, ny reception samt personalutrymmen. Även en kopia av Ovala rummet står klar för allmän beskådan.

Just nu tar vi oss an utemiljön och lägger plattor  på stora områden. Nya planteringar är också på gång. I juli invigde vi en ny utedel med utomhuspool. Därefter byggs 40 rum & 15 konferensrum.

Vi föredrar att gästerna äter lunch ombytta. Vill ni ändå äta i badrock så går det bra, men tänk på att det kan vara halt på golvet när ni kommer i badtofflor.

Nej tyvärr, det är de behandlingarna som ingår i paketet. Men det är två av våra mest populära behandlingar så ni kommer inte bli besvikna.

Fiskpedikyren är verkligen en upplevelse ni sent kommer glömma och hela 11000 personer har redan testat på det hos oss.

Vattenmassagen går också att få som duo-behandling! Vilket innebär att ni får göra behandlingen tillsammans i samma rum men på två olika vattenmassagebäddar. Massagen är ordentlig och motsvarar den dubbla behandlingstiden hos terapeut.

Två verkligt fantastiska behandlingar som vi varmt rekommenderar!

Nej tyvärr. Presentkorten är giltiga i ett år om inget annat anges. Vistelsen måste nyttjas innan giltighetsdatumet går ut så vi rekommenderar att ni bokar i god tid innan önskad ankomstdag.

Bokningsbekräftelsen skickas via mail och kan ofta hamna i skräpposten. Var noga med att titta i mappen ”skräppost”.

Då vi har högt tryck på vår bokning kan det ta upp till 24 timmar innan bekräftelsen skickas. Om ni inte har fått bekräftelsen efter det och ni inte har hittat den i skräpposten är ni varmt välkomna att kontakta oss.

FINNS ER FRÅGA INTE MED OVAN?

Välkomna att kontakta oss

Himmelsby SPA & Konferens AB

Hotellet 08:00-22:00
SPA 09:00-20:30
Receptionen & telefonist 08:00-20:00

Skicka ett meddelande

Tel: 013-33 12 44

Himmelsby
595 97 Mantorp

Org. nr: 556675-3272

Konferensförfrågan

Hitta hit

Vägbeskrivning

Rogivande & endast 7 min till E4:an

Himmelsby SPA & Konferens ligger strategiskt beläget, endast 7 minuters bilresa från E4:ans avfart i Mantorp. Närheten till motorvägen gör att det går snabbt och lätt att ta sig till såväl Mjölby, Linköping, Skänninge, Vadstena, Motala & Norrköping. Detta samtidigt som lugnet är totalt vid hotellet som ligger mycket trevligt på Östgötaslätten, omgivet av vackra fält och dungar.
Till Mantorp travet är det endast 6 min. & till Mantorp park endast 8 min.

 • E4:an till Mantorp

 • Kör in mot Mantorps Centrum
 • Vid Q.stars bensinstationen svänger ni vänster mot Ulrika.
  (Följ hotellskyltningen till Himmelsby SPA & Konferens)

 • Åk denna väg rakt fram, ca. 5 km

 • Sväng höger vid skylten Himmelsby Spa & Konferens

 • Framme

GPS koordinater

Latitude: 58,333287
Longitude: 15,347168

 • E4:an till Mantorp
 • Kör in mot Mantorps Centrum
 • Vid Q.stars bensinstationen svänger ni vänster mot Ulrika. (Följ hotellskyltningen)

 • Åk denna väg rakt fram, ca. 5 km

 • Sväng höger mot Himmelsby
 • Framme

GPS koordinater

Latitude: 58,333287
Longitude: 15,347168

flowers top

”Underbart mottagande & supertevlig personal. Avslappningen kom som en våg så fort vi steg in i loungen. Efter en timme med fantastiska behandlingar, avslutade vi med en sån där himmelskt god lunch. Toppbetyg från mottagande till avslutad lunch!”

EVELINA

”Vi bokade en lyxweekend och vi kunde inte ha fått något lyxigare! Maten var toppen, atmosfären jättefin och personalen jättetrevlig.” 

MADELEINE