Välkomna till bords

Restaurangen på Himmelsby SPA & Konferens är vackert inredd och ger en varm ombonad gårdskänsla. Här kan ni avnjuta en underbar 3-rätters meny eller välja ur vår À la carte meny.

Vår populära gårdslunch serveras alla dagar och har blivit en succé. Vid vackert dukade bord få ni smaka en vällagad lyxlunch.

Vår restaurang rymmer ett 50-tal gäster. Festvåningen har plats för ca 100 personer och passar utmärkt för bröllop, personalfester och stora sällskap.

Vår eminenta köksmästare Jonny Edepil har komponerat menyn med det bästa som årstiden har att erbjuda. Nytänkande i kombination med noga utvalda råvaror skapar spännande rätter som imponerar på den mest kräsne gourmeten.

Vår ambition är att ge lika god service till stora konferenser som till dig som är här på SPA-paket eller romantisk middag.

Hjärtligt välkomna till bords!

Boka bord: 013-33 12 44 eller fyll i formuläret

Bordsbokning

Kontaktuppgifter:

Vistelsen:

Samtycke för behandling av personuppgifter

Mina personuppgifter i denna förfrågan sparas av Himmelsby SPA & Konferens AB, 556675-3272

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.