Massage

Hot & Cold massage – 20 & 50 min
Underbar massage som varvar varma och kalla stenar. Värmen från lavastenarna penetrerar djupt för att hjälpa till att lossa och lugna trängda muskler. De svala marmorstenarna används för att minska inflammation; skapa en balans och föryngrar huden.
Denna behandling är koncentrerad till överkroppen.

Hot Stone – 20 & 50 min
Hot Stone massage passar dig som gillar värme och behöver fullkomlig avslappning. Massagen utförs med varm olja och heta lavastenar. Värmen från stenarna förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Den underbara känslan är svår att beskriva – den måste upplevas.

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen. Ett grepp med stenarna motsvarar 6 grepp med bara händerna och ger därför en mer långvarig effekt. Hot Stone massage ger även en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Koppning – 20 & 50 min
Djupgående behandling som effektivt ökar cirkulationen & lossar bindväv.
Koppning rekommenderas till de som lider av fibromyalgi, psoriasis, ledsmärtor, långvariga muskelspänningar, senfästesinflammationer eller helt enkel önskar en effektiv behandling som är cirkulationsökande. Behandlingen kombineras med terapeutens händer.
Koppning är en gammal folkmedicin som har använts i tusentals år. Genom att skapa ett vakuum i koppan lyfts bindväven och töjs ut. När koppan sedan dras över huden ökar cirkulationen av vätska i kroppen vilket bidrar till mer syre, värme och näring till cellerna i kroppen genom att öppna upp artärerna. Det hjälper även till att rensa ur slaggprodukter och koldioxid som följer med i venerna. Koppningen är 3 gånger så effektiv som vanlig massage.

Bambumassage – 20 & 50 min
Djupgående massage med varma bambupinnar.
Bambumassage är en djupgående behandling med varma bambupinnar som mjukar upp stela muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupt in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen. Massagen kombineras med terapeutens händer.

Klassisk SPA-massage – 20 & 50 min
En härlig massage som väcker liv i trötta muskler.
Bli väl omhändertagen under vår klassiska massage! Den ökar cirkulationen, lugn- och ro hormonet oxytocin utsöndras och ökar välbefinnandet, löser även upp spänningar och kroppen blir allmänt avslappnad.

Hamam – 40 min
En skön, renande & värmande ritual som överträffar det mesta. Skummande tvagning med skrubbvante och en avslappnande skummassage.
Här njuter du av ett turkiskt bad liggandes på en varm marmorbänk. Hamambehandlingen förebygger muskelspänningar i hela kroppen & tvagningen bidrar till bättre blodcirkulation samt avlägsnar döda hudceller. Behandlingen är även avslappnande och motverkar stress, huden blir ren, len och mjuk. En känsla som kommer att sitta kvar länge. OBS! Badkläder obligatoriskt.

20 min – Rygg, nacke & axlar – 595:- vardag/695:- helg
40 min – Hamam – 995:- vardag/1095:- helg
50 min – Helkropp – 995:- vardag/1095:- helg

I alla 50 min massage ingår 10 min hårbotten & skalpmassage!

Vid graviditet, efter vecka 20, rekommenderar vi följande massage:

 • Klassisk SPA massage
 • Hot stone massage

EXKLUSIV

Vattenmassage

Vår mest populära massage.

HydroJet kan enklast beskrivas som en vattenmassagesäng där två ”vattenjet”-strålar masserar musklerna.
OBSERVERA! Denna behandling är kraftig. Motsvarar dubbla behandlingstiden hos terapeut. Ni kan själva justera styrkan under massagen. Träningsvärk kan förekomma efter behandlingen.

Tips: Ta med hörlurar och njut av musik under behandlingen!

Maxvikt: 150 kg

Valfritt program 20 min – Pris: 450:-
Valfritt program 50 min – Pris: 550:-

Nyhet! Klippkort!

Torr Vattenmassage  Klippkort 10×20 min  – Pris: 2000:-
(Ord. pris 4500:- ) Spara 2500:-!

Torr Vattenmassage  Klippkort 10×50 min  – Pris: 2500:-
(Ord. pris 5500:-) Spara 3000:-!

Nyhet!  Vattenmassagepaket

Välj paket:

 • 20 minuter torr vattenmassage
  samt frukost
 • 20 minuter torr vattenmassage
  samt lunch
 • 20 minuter vattenmassage
  samt gourméfika.

Pris: Vardag 595:- Helg 695:-
Barnpris 299:-