Ansiktsbehandlingar

Klassisk Ansiktsbehandling – 20 min

Anpassad efter kvinnlig eller manlig hy.

Anti Age – 50 min

Motarbetar fina linjer & rynkor.

Fuktboost – 50 min

Återfuktning för torr hy.

Purifying – 50 min

Djuprengörande behandling & hudanalys.

Sensitive – 50 min

Speciellt anpassad för dig med känslig hud.

Klassisk Ansiktsbehandling

Anpassad efter kvinnlig eller manlig hy. – 20 min

En avslappnande och välgörande klassisk ansiktsbehandling.  

Anti Age

Mer spänst i mogen hy. Motarbetar fina linjer & rynkor. – 50 min

En avkopplande ansiktsbehandling anpassad för dig med mogen hy som vill arbeta på fina linjer/rynkor och för mer spänst och fyllighet i din hud.

Vill du få en ordentligt rengjord hy, peeling, avslappnande ansikts- och dekolletagemassage som ökar cirkulationen och stärker ansiktets muskler, ansiktsmask anpassad för mogen hy och en härlig hårbottenmassage som avslutning? Då passar den här behandlingen dig.

Ansiktsmasken är speciellt framtagen för att strama upp huden och reducera fina linjer, även viktiga vitaminer och näringsämnen som saktar ner hudens åldrande tillförs. Du kommer efter behandlingen känna dig avslappnad och att huden känns stramare, återfuktad och har en helt annan lyster.

Att huden åldras är ingenting vi kommer ifrån, den åldras för alla men kan åldras på olika sätt.
Huden börjar visa tidiga ålderstecken redan vid 25 års ålder, så vill du i god tid arbeta förebyggande så passar behandlingen utmärkt men rekommenderas främst till dig som är 40+.

Fuktboost

Återfuktning för torr hy. – 50 min

Känns huden stram och uttorkad och behöver fyllas på med fukt? I denna Fuktboost blir huden ordentligt påfylld med fukt då rikligt återfuktande produkter används genom hela behandlingen.

Att huden känns fuktfattig och uttorkad är mycket vanligt och kan uppstå oavsett hudtyp. Kanske har du druckit dåligt med vatten, behandlat huden med uttorkande produkter, vistats i kallt klimat eller varit ute mycket i solen? Åtgärda detta med denna behandling, genom en ordentlig peeling som avlägsnar döda hudceller och gör att efterkommande produkter kan gå ner ordentligt i huden, fantastisk massage med ett serum som förbättrar lagring av fukt i huden, specialbehandlade ansiktsmask och återfuktande ansiktscréme. Huden kommer kännas mjuk och riktigt fuktbombad efter denna sköna behandling.

Purifying

Djuprengörande behandling & hudanalys. – 50 min

Behandling som passar fet, blandad och aknebenägen hy. Du får en djuprengöring som lugnar huden och dämpar inflammation och rodnad. Mattar effektivt ner blanka zoner. Din hud blir ren, matt och perfekt återfuktad. Det ingår hudanalys samt rekommendation av produkter. 

Sensitive

Speciellt anpassad för dig med känslig hud. – 50 min

En specialanpassad behandling för dig med känslig hud. Produkterna som används är speciellt framtagna för att lugna huden, motverka rodnad och stärka upp ytliga blodkärl.

Upplever du din hud som känslig? Kanske reaktiv på mat, väder, produkter eller bara allmänt irriterad? Under denna avslappnade behandling avlägsnar vi döda hudceller med en enzympeeling, masserar ansiktet med ett serum som lindrar, lugnar och stärker huden, lägger en ansiktsmask med marint källvatten som lindrar och förebygger inflammatoriskareaktioner. Avslutas med behandlande crème.

Pris – Ansiktsbehandlingar:

Tid: 20 min 595:- vardag/695:- helg
Tid: 50 min 995:- vardag/1095:- helg

I alla ansiktsbehandlingar ingår följande:

  • Hudanalys (Gäller ej vid 20 min behandling)
  • Rengöring & Peeling
  • Ansiktsmassage
  • Ansiktsmask anpassad efter din hudtyp
  • Återfuktning

Boka ansiktsbehandling