flowers top

NJUT AV SKÖNA

Behandlingar

Klassiker som massage & ansiktsbehandlingar eller spännande nyheter som hamam & fiskpedikyr.
I händerna på våra erfarna terapeuter kan vi garantera en härlig avkopplande stund så du kan möta vardagen med ny energi.

Salongen är öppen varje dag 9:00-18:00
Boka i god tid då det blir fullbokat snabbt.

Boka behandling
BOKA BEHANDLINGSPAKET
flowers top
Bambu massage e1502288615937
Combo

SKÖN

Kombo-behandling 50 min

Kombinera ihop din egen 50 min behandling.

Välj TVÅ valfria behandlingar
(max en massage)

 • Ansiktsbehandling

 • Behandling av Trötta ögon

 • Detox

 • Kroppspeeling

 • Fiskpedikyr

 • Fotmassage lyx

 • Handkur

 • Valfri massage
  Välj mellan Hot stone, Hot/Cold, Bambu, koppning eller Vattenmassage

Tid totalt: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Boka behandling
Dermapen Microneedling

MICRO NEEDLING

Dermapen

Nu erbjuder vi professionell behandling med Dermapen – Micro Needling

Huduppstramning & föryngring, fina linjer & rynkor, stora porer, oren hud & acne, milier,  pigmenteringar, ärr, inklusive acne ärr, kirurgiska ärr, brännskador & hudbristningar.

DERMAPEN
50 min: 2095:-
Välj område vid bokning

Microneedling – Dermapen 4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen kan man behandla:

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen. Undvik varma bad, jacuzzi eller bastu på 48 timmar. Boka denna behandling innan du åker hem om du är här på en spa-vistelse. 

Boka Behandling

FÖRE & EFTERBILDER

Rynkor & Fina linjer

Dermapen

FÖRE & EFTERBILDER

Acnebehandling

Dermapen 1
flowers top

AVSLAPPNANDE

Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling är både avslappnande och välgörande för din hy. Slappna av och känn hur huden får nytt liv.

Kom gärna osminkad för att få ut det bästa av behandlingen.

Ansiktsbehandlingar pris:

Tid: 20 min 450:- vardag/495:- helg
Tid: 50 min 750:- vardag/895:- helg

I alla ansiktsbehandlingar ingår följande:

 • Hudanalys

 • Rengöring

 • Peeling

 • Återfuktning – ger näring till huden

Anna

Jätteduktig terapeuter som verkligen kan sin sak. Fick många bra tips som jag tagit med hem och nu använder. Min hud känns yngre och mina rynkor har minskat. Tack!

Klassisk Ansiktsbehandling

Anpassad efter kvinnlig eller manlig hy – 20 min

Anti Age

Mer spänst i mogen hy. Motarbetar fina linjer & rynkor. – 50 min

En avkopplande ansiktsbehandling anpassad för dig med mogen hy som vill arbeta på fina linjer/rynkor och för mer spänst och fyllighet i din hud.

Vill du få en ordentligt rengjord hy, peeling, avslappnande ansikts- och dekolletagemassage som ökar cirkulationen och stärker ansiktets muskler, ansiktsmask anpassad för mogen hy och en härlig hårbottenmassage som avslutning? Då passar den här behandlingen dig.

Ansiktsmasken är speciellt framtagen för att strama upp huden och reducera fina linjer, även viktiga vitaminer och näringsämnen som saktar ner hudens åldrande tillförs. Du kommer efter behandlingen känna dig avslappnad och att huden känns stramare, återfuktad och har en helt annan lyster.

Att huden åldras är ingenting vi kommer ifrån, den åldras för alla men kan åldras på olika sätt.
Huden börjar visa tidiga ålderstecken redan vid 25 års ålder, så vill du i god tid arbeta förebyggande så passar behandlingen utmärkt men rekommenderas främst till dig som är 40+.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Fuktboost

Återfuktning för torr hy. – 50 min

Känns huden stram och uttorkad och behöver fyllas på med fukt? I denna Fuktboost blir huden ordentligt påfylld med fukt då rikligt återfuktande produkter används genom hela behandlingen.

Att huden känns fuktfattig och uttorkad är mycket vanligt och kan uppstå oavsett hudtyp. Kanske har du druckit dåligt med vatten, behandlat huden med uttorkande produkter, vistats i kallt klimat eller varit ute mycket i solen? Åtgärda detta med denna behandling, genom en ordentlig peeling som avlägsnar döda hudceller och gör att efterkommande produkter kan gå ner ordentligt i huden, fantastisk massage med ett serum som förbättrar lagring av fukt i huden, specialbehandlade ansiktsmask och återfuktande ansiktscréme. Huden kommer kännas mjuk och riktigt fuktbombad efter denna sköna behandling.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Sensitive

Speciellt anpassad för dig med känslig hud. – 50 min

En specialanpassad behandling för dig med känslig hud. Produkterna som används är speciellt framtagna för att lugna huden, motverka rodnad och stärka upp ytliga blodkärl.

Upplever du din hud som känslig? Kanske reaktiv på mat, väder, produkter eller bara allmänt irriterad? Under denna avslappnade behandling avlägsnar vi döda hudceller med en enzympeeling, masserar ansiktet med ett serum som lindrar, lugnar och stärker huden, lägger en ansiktsmask med marint källvatten som lindrar och förebygger inflammatoriskareaktioner. Avslutas med behandlande crème.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Purifying

Djuprengörande behandling & hudanalys. – 50 min

Behandling som passar fet, blandad och aknebenägen hy. Du får en djuprengöring som lugnar huden och dämpar inflammation och rodnad. Mattar effektivt ner blanka zoner. Din hud blir ren, matt och perfekt återfuktad. Det ingår hudanalys samt rekommendation av produkter. 

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Boka behandling
Eyes e1502288673971

SPECIALBEHANDLING FÖR

Ögon, Fransar & Bryn

Trötta ögon/ Trötta ögon LYX

Piggar upp trötta ögon och motverkar mörka ringar

Trötta ögon, Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
(Färg av fransar & bryn ingår inte)

Trötta ögon LYX, Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-
(Färg av fransar & bryn ingår)

Känns dina ögon trötta? Då är det här den perfekta behandlingen för dig, då vi fokuserar på den känsliga tunna huden runt ögonen med specialanpassade produkter för huden runt ögonen som stramar upp och slätar ut huden och minskar svullnad och mörka ringar. För att ge ett piggt intryck kommer vi även att färga fransar och bryn vid bokning av 50 minuter.

Trötta ögon: rengöring, ögonmassage och ögonmask. Avslutande produkter.

Trötta ögon lyx: rengöring,  färgar fransar och bryn, vax/plock bryn, ögonmassage och ögonmask. Avslutande produkter.

Lash lift

Vackra böjda ögonfransar som sitter i länge.

Tid: 50 min – Vardag 750:- /helg 895:-

Lash lift premium

Inkl. Färgning av fransar & bryn samt plockning av bryn.

Tid: 80 min – Vardag 1200:- /helg 1395:-

Vid bokning av Lash lift läs gärna igenom fliken ”läs mer om lash lift” för mer utförlig information om vad man behöver tänka på.

Lash Lift är en metod som lyfter, färgar och ger volym till dina egna ögonfransar. Efter att fransarna rätas ut från rötterna, tillförs keratin för ökad volym. Dina egna fransar framhävs naturligt och effekten kvarstår i 9-12 veckor.

VIKTIGT före behandlingen
– Boka inte in fysisk aktivitet eller liknande under ett dygn efter behandlingen, då vätska inte får komma nära fransarna.
– Kom utan smink på ögonen/runt ögonlocken
– Kom utan linser

VIKTIGT efter behandlingen:
– Var försiktig med fransarna på 24 timmar, inget vatten eller värme (bastu/hårtork) bör komma nära dem. Undvik även att röra på ögonfransarna eftersom böjen kan förstöras. 
– Var uppmärksam på värme och vatten (inget direkt hårt vatten på fransarna och heller ingen bastu) under de första 48 timmarna. Mascara bör även undvikas.
– Undvik oljeprodukter kring ögonen.

-Är du här på SPA-vistelse så boka denna behandling innan du åker hem.

Tips! Köp gärna med dig Keratin hem för att behålla effekterna som blir med lashlift. Keratinet stärker och vårdar fransen med upp till 40 %, den gör även fransen 2-3% längre. Hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Pris 299:-.

Lash Lift inkl. fransfärg
Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Lash lift premium inkl. frans & brynfärgning samt plock av bryn.
Tid: 80 min – Pris: vardag 1200:- /helg 1395:-

Fransar & Bryn

Färg Fransar 20 min – 450:- vardag / 495:- helg
Färg Bryn 20 min – 450:- vardag / 495:- helg
Plock Bryn 20 min – 450:- vardag / 495:- helg

Boka behandling
Eyes e1502288673971
1301 e1431867922683
flowers top
wellness 1021131 1920 e1495115752543
Pedikyr Himmelsby Gardshotell

NJUT MED KÄNSLAN AV

Silkeslena händer & fötter

Handkur

En ljuvlig behandling för dig med stela, ömma eller torra händer.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Slå dig till ro och bli ordentligt avslappnad medan naglarna blir insmorda i nagelbandsolja och händer och underarmar masseras i en mjukgörande och återfuktande crème. Handmassagen ökar cirkulationen, välbefinnandet samt gör dina händer lena och mjuka.