Kroppsvård

Gravid LYX

Passa på och unna dig en skön stund för dig själv i väntans tider. Vi erbjuder en behandling som fokuserar på det du och din kropp behöver som bäst under graviditeten. – 50 min

Kroppsbehandling LYX

En härlig väldoftande behandling för både kropp och själ. – 50 min

Kroppspeeling

Härlig saltskrubb som gör huden len, ren och fräsch. – 20 min

Gravid LYX

Passa på och unna dig en skön stund för dig själv i väntans tider. Vi erbjuder en behandling som fokuserar på det du och din kropp behöver som bäst under graviditeten. 

Behandlingen inleds med en kylande gel på benen som direkt hjälper till att lindra eventuella muskelspänningar & cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Njut sedan av en härlig ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, massage i serum, ansiktsmask & avslutande kräm.
När ansiktsmasken verkar ger vi en härlig handmassage. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage för att liva upp trötta fötter.

Önskar du en massage så erbjuder vi det efter vecka 20. Vi använder en gravidkudde så att du kan ligga på mage och anpassar behandlingen efter dig.

Kroppsbehandling LYX

En härlig väldoftande behandling för både kropp och själ.

Behandlingen inleds med en helkroppspeeling. Sedan appliceras en mjukgörande olja med doft av havsbris. Under inpackningen får ni njuta av en härlig ansikts- och skalpmassage. eterisk olja. Behandlingen är djupt avslappnande och ger harmoni för både kropp och själ. Perfekt för stressade själar och stela muskler.

Kroppspeeling

Härlig saltskrubb som gör huden len, ren och fräsch.

En skön helkroppsbehandling för dig som vill få fram ny fräsch hud. Här används en härlig saltskrubb som avlägsnar döda hudceller och gör huden len, ren och fräsch.

Denna behandling rekommenderar vi för dig med torr och livlös hud samt innan sommaren eller solresan för en jämnare och finare solbränna.

Pris Kroppsvård

Tid: 20 min –  595:- vardag/695:- helg
Tid: 50 min  – 995:- vardag/1095:- helg