Köket

Maten lagar vi från grunden med råvaror av hög kvalité, gärna från vårt närområde. Vårt läge mitt ute på Östgötaslätten ger oss även den unika möjligheten att odla egna råvaror. Något som inte är möjligt för ett hotell inne i staden. Mitt och mina medarbetares mål är att våra gäster ska få uppleva total avkoppling och bara få må så där bra.

//David Regnér med team

Besök även:  ⭐️Receptionen  ⭐️Restaurangen  ⭐️Salongen  ⭐️Lokalvården

Connecta gärna!

Tveka inte att ta kontakt med oss i köket. Vi är alltid intresserade av dig med talang & erfarenhet som kan ta oss vidare till nästa nivå. Idag är vårt serviceteam uppbyggt på följande vis. Restaurangchef, hovmästare, servitör, bartender & diskare. Har du en kompetens inom något av dessa områden eller flera så tar vi med intresse emot din ansökan. Är du connectad får du förtur i kommande rekryteringsprocess.

Alla tjänstegrader är av intresse. Heltid, deltid & extra vid behov.

Vi ser fram emot att höra ifrån just dig!