PERFEKT FÖR EVENT, KONFERENS & PERSONALFEST

Kristallsalen

Vårt största konferensrum, Kristallsalen, rymmer upp till 140 personer och är utrustad med scen, ljud & ljus som möjliggör både större konferenser, event & personalfester.

Konferensrum

Himmelsby SPA & Konferens erbjuder hela 10 konferensrum i olika storlekar. Vårt största konferensrum, Kristallsalen, rymmer upp till 140 personer och är utrustad med scen, ljud & ljus som möjliggör både större konferenser, event & personalfester. Två av konferensrummen har en panoramautsikt över den vackra Östgötaslätten som kommer inspirera hela gruppen. Det går också att boka till Ovala rummet som möteslokal, verkligen en konferens i V.I.P. klass!

Alla konferensrum är modernt utrustade med den senaste tekniken och går att möblera efter önskemål. När det är dags för en välbehövlig bensträckare finns kaffe, te & frukt tillgängligt i anslutning till konferensrummet. Vi har som mål att kunna erbjuda bästa konferensanläggningen i Östergötland. Hos oss är ni i centrum och er konferensvärdinna/värd kommer finnas tillgänglig för er under hela vistelsen.

Konferensrum

  • Upp till 140 personer – 1st

  • 100-120 personer – 1 st

  • 20-30 personer – 2st

  • 10-20 personer – 4st

  • 5-12 personer – 2st

Även gott om utrymmen för informella möten i vacker avslappnande miljö.