Konferensaktiviteter

Utöver den populära Westernkampen erbjuder vi många olika konferensaktiviteter med allt från Teambuilding, Padel & Entré till Romersk simhall till livräddande HLR/DHLR utbildningar. Missa inte heller att prova på den fina konsten glasblåsning, vi utlovar ett spännande och fantastiskt roligt besök på Mantorps Glasbruk!

SVETSA SAMMAN GRUPPEN

Teambuilding

Teambuildingsövningar som garanterat kommer att få personalgruppen att öppna upp, bjuda på skratt & komma närmare varandra. I paketet anordnas tre valfria samarbetsövningar.

Tidsåtgång: 1 timme
Pris:  195:- /person exkl. moms

Vi har 10 spännande, roliga och kluriga samarbetsövningar att välja mellan. Ni bestämmer vilka övningar ni vill göra i anslutning till att aktiviteten startar.

  1. Vem ska vara först – En övning att kommunicera genom kroppsspråk och ögonkontakt.
  2. Namnbyte – En övning där man byter namn med varandra på ett roligt sätt
  3. Mänsklig kedja
  4. Akrobatik med stil
  5. Ballonglek
  6. Minnas namn
  7. Forma bokstäver
  8. Gruppindelning med gemensam nämnare
  9. Masken
  10. Falla Fritt

.

.

TRÄNA OCH TÄVLA

Padel

Fri padel ingår vid bokning av konferens med övernattning. Bokas vid ankomst i mån av plats. Vi erbjuder en högklassig bana med fri takhöjd på 8 meter! Klimatanläggning för högsta spelkomfort.

Vid bokning innan ankomst 275:-/ timme inkl. moms.
Banorna hyr ni via www.matchi.se
Rack & bollar finns att hyra.

Tidsåtgång: 1-2 timmar.

UTMANA KOLLEGORNA

Jaktsimulator

Teambuildingsövningar som garanterat kommer att få personalgruppen att öppna upp, bjuda på skratt & komma närmare varandra.

I paketet anordnas tre valfria samarbetsövningar.

Tidsåtgång: 1 timme
Pris:  195:- /person exkl. moms

.

UNNA ARBETSGRUPPEN SKÖNA

Behandlingar

Vår högklassiga skönhetssalong har ett stort utbud av välgörande behandlingar, vilket är en av våra avkopplande konferensaktiviteter. Våra duktiga terapeuter ger er en skön avkopplande stund som fyller er med ny energi. Massage, Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Klassisk fotvård, Hamam, Bryn & Fransar, Hand- & Fotkurer, Microneedling, Fiskpedikyr och mycket mer.

GULD-erbjudande

25 % rabatt på samtliga behandlingar!

.

.

..

.

<